Over mijzelf

Mijn naam is Bianca Straver. Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in Tholen.

Een aantal jaren geleden ben ik flink ziek geweest. Het lichaam was uit balans en kreeg de meest uiteenlopende ‘vage’ vervelende klachten.
Gedurende de tijd dat ik ziek was bezocht ik regelmatig  mijn masseur.  Zij heeft geweldig werk verricht en het ging stapje voor stapje beter met mijn lichaam.
Ik was inmiddels gestopt met mijn werk omdat ik iets totaal anders wilde gaan doen. Ik wilde graag meer met mensen gaan werken.
Op een dag wist ik het. Ik ging massage therapeute worden. Wat mijn masseur deed wilde ik ook gaan doen. Mensen proberen te helpen met het verlichten van hun klachten.

Mensen die met verschillende soorten klachten rondlopen, zoals klachten in de nek, schouder, rug, enkels, voeten, hoofdpijn en/of stress. Veel van deze klachten kunnen voortkomen vanuit je spieren. Als je langere tijd spanningen ervaart kan dit op je spieren gaan zitten en als je dat langere tijd hebt zit je vaak `vast`.

Ik heb de afgelopen jaren een aantal opleidingen met succes mogen afronden en ik heb ook mijn opleiding Massage Therapie afgelopen jaar met succes afgerond. Een droom is uitgekomen.
Ik heb in deze laatste opleiding ook kennis opgedaan om mensen te behandelen die Reuma, Artrose en of Fybromyalgie hebben.

Het menselijk lichaam is een prachtig iets. Zoveel structuren en weefsels en er is  zoveel over te leren.  Je raakt gewoon nooit uitgeleerd.

Mijn doel is om mensen lekker in hun vel te laten zitten en hun hier een handje bij te helpen.

Hopelijk zie ik je snel eens in mijn praktijk.

Bianca